lauantai 29. tammikuuta 2011

heippa taaas

Muutama päivä taas "tauolla" koska oon tohelo ja oon hukannu mun sen kameran johon mil saa kuvat koneelle :S ja se on edellee hukas, joten saatte kestää kuvattoman postauksen tällä kertaa :D Olin tos torstaina Oulussa ja löysin sielt maailman ihanimmat kengät mut kokoo 37. Joudun siis varmaa tilaa ne h&m nettikaupast et saan 36 kokoset :D Löysin kuitenki ihan kivan harmaan paidan hintaan 4.90 ginasta :) Eilisest sen verra et kävin päiväl solariumis ja illal vieteltii tyttöjen iltaa Keksillä ja alettii kattoo jotai leffaa thirty angry and single :D ja oli aika paska, ei katottu ees puolee välii XD sit kateltiinki vaa youtubesta vaa jotai hassui videoit.
Tänää katoin mielissää taas Serranon perhettä ja sen jälkee mentii hallille :D Oli aika jännä peli, kokoaika johtoasema vaihteli ja tiukkaa oli, mut lopulta Raahe kuitenki hävis. Ja Raahen maalivahti lähti ambulanssil sairaalaan ;( Pelin jälkee kuitenki chillailtii viel Keksillä ja tilattii tänää avatust Raahen ruoka taksist ruokaaaaa XD Tai kolmet ranskikset oli kyl hauskaa silvälin ku sitä ooteltii :D Käytii palauttaa Keksilt lähettyämme viel se eilinen leffa ja mentii Lotalle ja juteltiii siel kyl kaikest nii _mielenkiintosest_ :DDDD OLI TOSI IHANA ILTA ja juttuuu ja nauruuuu riitti XDDDDDD

Nyt ku tulin viel kotii tilattii ruoka taksist viel pizzaaa XD läski määä mut söin vaa vajaa puolet ku otettii äipän kaa puoliks =)


MÄ HALUUUUUUN u know WHAT (täää kuva pitäs joidenki ymmärtää XDDD )lolololo ÖLGRKSJ9e
sekoon really much

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

kilot veks JA SEKOILUUUUU

Tänäää aamul tulin Lotan kyydil kouluu ku sil taas vaihteeks lukko jäätyny kii. Ei kuitenkaa saatu myöhästymist ku meil oli luokanvalvojan tunti :D Koulus mulle soitettii et oon voittanu amikselle ilmaset kahvit ja pullat ku eile oltii tutustumas siihe kokkipuolee ni siel oli tietokisa ni tulin toiseks xD Heitettii Mimen kans kyl iha hatusta niit vastauksii ::D Nii oli kans se enkun sanakoe, meni siihe nähe kui paljo luin ni iha jees :D Saan varmaa jonku 6-7 xD Jooo koulun jälkee päädyttii Lotalle chillaaaa ja jotai taas riehuttiii.......
Illal oli viel reenit ja käytii jollai 7km lenkil. Täl viikol nyt ollu joka pv reenit ja viel huomen ja sit Sunnuntain taaas jatkuu :D Liikakilot veks ja kesäkuntoooo 2011
Teen joskus sen kaveripostauksen, mut se saa viel toistaseks oottaaa ku ei oo oikee matskuu :D

TÄS KUITENKI JOTAI TOSI LÄPPII KUVII MUST JA KEKSIST KU KERRA OLTII PIKKULOTALLA XDDDDDDDDDD<3 enjoyyyy

Oliha täs joku must ja Lotastki......


 JA TOINENKI







ÖÖÖH nii...

tiistai 25. tammikuuta 2011

UUS TUKKA

otinki webil uudest tukast kuvan ja oon ihanasti meikitön ENJOY -.-.-.-

mooooooooooi!

Tänää ei oo tapahtunu mitäää kauheen ihmeellistä, tää on vähä tämmönen pikapostaus ku pitäs lukee enkun sanakokeesee. Koulussa oli aika normi, paitsi köksän tunneil mentii tutustuu amiksen kokkipuoleen. Ei mun juttu, mut saatiinpaha syyä kaikkii kivoi niide tekemii herkkui :D Ja päästii melkee tuntii aiemmin koulustaki. Sit illalla oli taas reenit. Oltii puntilla ja oli kyl huippukivaa! Rakastan reenata kaikkeee punttii tmstmsmd  lihaskuntooo! xd Reenie jälkee värjäsin tukkaaa vähä vaaleemmaks tai tollasel platinammal ku ällöttää nää kellertävät kohat hiuksis :D Osa niist lähtiki melko kiitettävästi pois, mut mul ei oo viel kuvii lopputuloksista, sorge =(


Nyt muutun kuitenki ahkeraks opiskelijaks ja meen lukee toho sanakokeesee, hyvät yöt!

<3:llä Ada

maanantai 24. tammikuuta 2011

blogin osote vaihtu!!!:)

Eli nykyään osote on whatyougive-ansku.blogspot.com, eli toi ansku siirty vaa edestä tonne loppuun :D


Tänäää oli outo päivä koulus. Mua ä-r-s-y-t-t-i iha mielettömästi, mut sit päätin mennä välkäl koulun kirjastoo ja tartuin Eva ja Adam kirjaa ja aloin lukee sitä ni oli mahtava saada ajatukset iha johonki muualle!:D Harmi et kirjasto on auki vaa paril välkäl päivässä. Sit Maunon tunnil mua ja Keksii rupes tympiii
Mauno oikeeee kunnolla, ku tämä väittää et Lady Gaga ei osaa tehdä musiikkia ja sen biiseissä ei oo mitää melodiaa!??!?! Siis kyllä mä ymmärrän jos jostain musiikista ei tykkää, mutta miks Lady Gaga ois täl hetkel ehkä maailman tunnetuin laulaja jos se ei oikeesti osais tehä musaa????:D Jooo koko luokka oliki sillee face palm...:D Päätettii sit Keksin kans karata, mut se vähä epäonnistu ku pääsin sinne ikkunalle mist meinattii mennä, ni tajusin et se on aivan liian korkeella et tälläsel liukkaal kelil uskaltas hypätä siitä. Päätettii sit odottaa et lumet sulaa ja ei oo nii liukasta, ni sit suoritetaa meidä pakosuunnitelma!;)

Koulun jälkee tulin kotii ja viiden mais lähin reeneihi. Oli oikee sporttivimma (kerranki!) ja juostii eka sellane ehk 3-4km ja sit juoksin reenie jälkeee kotii viel.

IHANAA illal tulee taas täykkärit ja sinkkuelämää uusintoi <3

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

black and yellow

Tänää heräsin vast puol yhen aikaa, joten taitaa tänää tuottaa vähä ongelmii unen saamine :S Olin kuitenki jo kahelta Huruakas syömäs. Siel on ihan _järkyttävä_ sisustus, mut hyvät ruuat ja mahtavat ranskikset! Tilasin härkää, namnam! Sit käytii sittaris hakee 4pack kokist ja lähinki sen jälkee hallille. Pummittii ittemme edarin pelii, tai koitettii hulluna väärentää sitä leimaa ja sit siel ei ollu ees niit leimantarkastajii :DD Sen jälkee katottii viel b junnujen peli ja se loppu siihe puol ysin pintaa. Sit tulin kotii ja menin saunaa ja tein sellasii huippu hyvii valkosipuliruisleipii :D Bongasin ohjeen joskus Jennin blogista ja suosittelen kokeilee!

OON TEHNY TÄN POSTAUKSEN JO KAKS KERTAA JA JOS TÄÄ KONE EI NYT SUOSTU TALLENTAA JA JULKASEE TÄTÄ TEKSTIÄ REVIN MUN PELIHOUSUT XD



 Aika ihana ku ketsupit ja sinapit vaaa tommosis kunno puteleis tos xDDD


 Voi luojaaa... Kattokaa tätä sisustust.. :D




Tähä loppuu viel yks aiva huippu biiisi! :D Hyvät yöt kaikillleee!


<3:llä Ada

onneks tääl ei oo yhtää lunta

lauantai 22. tammikuuta 2011

pojotusta ja löhöilyy

Tänäää oon oikeesti päivän vaa löhönny! Heräsin ja menin suihkuuu ja kattelin telkkaria. Sit päätin kävellä take awayhyn ja hakee itelle kebun. Take aways huomasin et Serranon perhe tulee taas uusintoina ja olin iha fiiliksis ja kävelin nopsaa kotii et pääsen taas kattoo sitä!!!!:) Jee rakastan kyl sitä sarjaa. Tulee iha kesä fiilis ku aina kesäaamusin kattonu sitä :D Sit kuitenki lähin kuuden pintaa töihin ja sieltä hallille kattoo Jannen pelii. Ehin nähä vaa vikan erän :( Sit mentii kaupunkii filmtownii palauttaa se eilinen leffa ja tämän jälkee Jannelle pojottaa. Oli kyl iha rento lauantai ::)

Täs mä ja Aku ollaaa Jannella!!!!:D Haha noi mun hiukset hapsottaa ku mua heitettiin ainaki kaks kertaa tyynyllä :((

Hyviä öitää everybody!

<3:llä Ada

ps anteeks mime ku taas kopsasin tän kuvan sulta mut oon laiska kuljettaa kameraa mukana :(

smiuuu

En oo taaskaan postaillu muutamaan päivään, mut se johtuu yksinkertasesti siitä et mul ei oo ollu _mitään_ postattavaa. Oon oikeesti vaa ollu koton tai Lotalla ja ehk käyty prismassa mut mitään kauheen erikoista ei oo tapahtunu. Mut nii nyt aattelin kuitenki kirjotella, oltii eilen porukalla meillä. Tai minä, Mime, Asmo, Janne ja Joona. Eka pyöräilin prismaa ni oli ihan kauhee lumipyry! Sit prismalta mentii filmtownii ja Mime köpis kahesti sil matkal, eka perseelleee ja sit polvillee xD jeejeeeee vuokrattii filmtownist Inception mut meille päästyämme oli liian villi ja ahdas fiiilis et oltas katottu se leffa :D Ruvettii pelaa sit monopolii mut eihän siitäkää tullu mitää! Sit vaa lähinnä riehuttii ja jotai leikittii mun moottorisängyl xDDDDDD Loppuillast ku Mime ja Asmo oli lähteny maattiin minä, Janne ja Joona kolmestaa mun kapeella sängyllä ja voin sanoo et oli hieman ahtaaat tunnelmat XD Janne vaaa tunki jotai kaskipalleroo mun ja Joonan naamaa ja se hais kauheelle...


 Meidän monopolin pelaamisyritys

 HAHAHAHAHAHAHAHAHA tää on maailman karuin kuva :D fiksut muksut

Joonalla pakkomielle päästä joka kuvaan :D

Nää kuvat on suoraan Mimen blogista ku en jostain syystä ottanu ite yhtää kuvaa :-D Sitäpaitsi Mimellä on paljo parempi kamera!

Tänää varmaa meen kahelta sittariin kattoo jotai kisaa mis kolmel kilpailijal on 3min aikaa kerätä ostoskärryy nii paljo jotai tiettyy tuotesarjaa ku ehtii 500e eestä :D Tai jotenki näin se meni! Sit illalla varmaa katotaa toi leffa ja kuuden pintaa meenki töihin.

tiistai 18. tammikuuta 2011

jäädään kahdestaan ensi kevääseen

Tänäää oli poikkeuksellisesti kouluu vaa kolme tuntii!!! Koulus oli muutenki iha jees ku valittii luokkasormus ja musta  se oli ihan kiva mikä sit lopulta valittiin. Koulun jälkeee hain itelle kiinalaista ja aloin kattoo the hillsin 2 tuotantokautta minkä sain synttärilahjaks. Mulle oli tänää tullu viel yks lahja mun serkuilta; sain kaks leffalippuu finnkinon leffoihi! Tosi hyvä lahja koska tykkään käydä leffois mut en ikin raaski ostaa lippuja niihi :DDD hohoh. Nyt oonki vaa datistellu ja kohta vois soittaa Lotalle misä päi se hiihtelee jos se vaikka suostus tekeee illal viel jotai kivaa mun kans :)))

Kuvien laaatu on melko paska, koska olin vahingos laittanu jonku ihme asetuksen mun kameraa









smaaaaaaaashhhh palataan ehk illemmal jos sillo on tapahtunu jotai postaamisen arvosta =)))

PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voitte muute heitellä ehdotuksia jonkinlaisee erikoispostauksee jos saisin jotai värkättyä ::))

<3:llä Aduuuus
 

maanantai 17. tammikuuta 2011

viime torstaita ja tätä päivää :D

Eilen viel viettelin synttäreitä perheen kaa et käytii kiinalaisessa. Oikeesti rakastan sitä ruokaa niin paljon <3
Ja tänäää aamulla en meinannu päästä sängyst ylös ku herätyskello soitti seittemältä :( Koulussa nuokuinki vaa tunneilla mut kyl sitä sit loppupäiväst heräs! Menin koulun jälkee nyppiin kulmat ja sen jälkee ehin olla koton jonku tunnin, katoin yhen hillsin ja lähin reeneihin. Sit värjäilinki mamin tukkaaa ja vähä omaaki raidotin mut en sen enempää ku meen kampaajalle 27 päivä värjäää tyven.

Olin siiis viime viikon Torstain ja Perjantain Lotalla yötä ja mul jotain kuvii lähinnä Torstailt :D Hengailtii vaa alkuilta meil ja syötiii hesen juustot ja jotai höpistii. Sit illalla oltii Lotal, tehtii pirtelööö ja löhöiltii, katottii hillsiä ja tehtii läksytki yhes! Aamulla oltii koulussaki 10 minuuttia aijemmi, tää viikolla yökyläily selvästi sopii meille!





 NAMIIII bansku pirtelööö






Tääää vika kuva on vähä heilahtanu, en jaksa ladata sitä toista mikä oli hitusen tarkempi ku latasin jo vahingos tän :( :D

HYVÄÄÄ YÖTÄ MURUSKAT!
<3:llä Ada

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

super sweet 16

Jee eli mul on tänääää synttärit! :D Viettelin niitä oikeestaan eilen ja vähä toissapäivänäki ;) Ollaaa saunottu ja pidetty hauskaaa kamujen kaa! Eilen pojat rupes pelaa monopolii ni me tytöt otettiin joku mun ikivanha peli 'Onko totta?' :D Hahaha se oli nii karu peli, kysymykset jotain "oletko KOSKAAN kiroillut vanhempiesi kuullen!???!?!?!"  omg omg oltii nii paineis ku vastailtii noihi xD Pelattiii kans halligalliii ja Lotta sai ainaki kaks haavaa sormee siin :(( Aika agressiivinen peli.. Sit mentii saunoo ja höpöteltii kaikkee ja viel illal pelattii kaikki yhes trivial pursuiltiii. Olipa ihana ilta hyvie ystävie seuras!

Hahhaha, jouduttii vähä soveltaaa Lotan kans tätä kakkuu :DDD Tuli vähä ongelmii aina matkaa..










Olin kans viiime viikon Torstain ja Perjantain yötä Lotalla. Teen siitä sit erillisen postauksen mitä kaikkeee puuhailtii jnejne :)))

Viettäkäää ihanaaa viikonlopun vikaa päivää ;) Palataan taas!

<3:llä Ada