maanantai 24. tammikuuta 2011

blogin osote vaihtu!!!:)

Eli nykyään osote on whatyougive-ansku.blogspot.com, eli toi ansku siirty vaa edestä tonne loppuun :D


Tänäää oli outo päivä koulus. Mua ä-r-s-y-t-t-i iha mielettömästi, mut sit päätin mennä välkäl koulun kirjastoo ja tartuin Eva ja Adam kirjaa ja aloin lukee sitä ni oli mahtava saada ajatukset iha johonki muualle!:D Harmi et kirjasto on auki vaa paril välkäl päivässä. Sit Maunon tunnil mua ja Keksii rupes tympiii
Mauno oikeeee kunnolla, ku tämä väittää et Lady Gaga ei osaa tehdä musiikkia ja sen biiseissä ei oo mitää melodiaa!??!?! Siis kyllä mä ymmärrän jos jostain musiikista ei tykkää, mutta miks Lady Gaga ois täl hetkel ehkä maailman tunnetuin laulaja jos se ei oikeesti osais tehä musaa????:D Jooo koko luokka oliki sillee face palm...:D Päätettii sit Keksin kans karata, mut se vähä epäonnistu ku pääsin sinne ikkunalle mist meinattii mennä, ni tajusin et se on aivan liian korkeella et tälläsel liukkaal kelil uskaltas hypätä siitä. Päätettii sit odottaa et lumet sulaa ja ei oo nii liukasta, ni sit suoritetaa meidä pakosuunnitelma!;)

Koulun jälkee tulin kotii ja viiden mais lähin reeneihi. Oli oikee sporttivimma (kerranki!) ja juostii eka sellane ehk 3-4km ja sit juoksin reenie jälkeee kotii viel.

IHANAA illal tulee taas täykkärit ja sinkkuelämää uusintoi <3

Ei kommentteja: