torstai 31. maaliskuuta 2011

worst part is over

Otsikko viittaa Anna Abreun yhtee uuteen biisiin, suosittelen kuunteleeem, must tosi hyvä! :P

Eilinen meni Lotalla ollessa ku aluks harjoteltiin meidän musiikin lopputyötä, mis siis esitetään kaikkien artistien biisejä ja kerrotaan jotain niist artisteista. Ku oltii harjoteltu, alettiinki Lotan kaa harjotteleen matikan kokeeseen. Tänää oli koe ja ei menny mitenkää kauhee hyvin :( Ne kysymykset on Marin (meidän matikan ope) kokeis muotoiltu aina nii oudosti, ettei niist ota oikeesti _mitään_ selvää...:( Ehk lukios sit oppis jotain matikastaki. Stressaa muutenki hirveenä ku pitäs tehdä se vaaliseuranta, kuviksen lopputyö, musiikin lopputyö..... Blaaaaaah sanon minä. Viel ihan sikana kokeitaki tulos! Voisin sanoo goodbye koululle, mut jos sitä viel pari kuukautta kestäs ni ois PERUSKOULU OHI!!! Ja sit on kans kesä.



Tänää koulun jälkee oon leiponu huomisiin myyjäisii, mis mä, Iiris ja Lotta ollaa myymäs 8-11 joten TERVETULOO kaikki ostoksille xD Kerranki munki leivokset onnistu ihan kohtuullisesti! Tos kuvas ne ei kyl pääse _yhtään_ oikeuksiinsa. Harmi vaa ku mä karppaan, ni en saa maistella mitää noist :( Karppaus onki lähteny iha hyvin käyntii, lukuunottamatta jatkuvaa palelua ja väsyneisyyttä :D

Hyi ku ne näyttäääki kauheille tos! :( nyyh, ehken sit onnistunukkaa... (taaskaa xD)

Eilen sain muuten hassun viestin :D Nimittäin jostain briteist et oon voittanu muka 2 miljoonaa puntaa! xD No tänää sit oliki iltasanomien sivuilla, et se on joku huijausjuttu mikä on lähetetty satunnaisille suomalaisille. Ootteks te saanu tota viestii?!?!:D Kattokaa täst! :P

Eikai mul tältäerää sen ihmeempii, palaillaa taas viikonlopun mittaa, huomenna nimittäin PERJANTAI :P Mahtavaa ku viikot menee näi nopsaa! Ja vielä ihanampaa ku nykyään kaheksan aikaa on viel ihan valosaa.

PS!!! Mä rakastan delfiinejä <3

<3:llä Ada

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa

Ihanaa ku kevät ja KESÄ tulee! Vklp vaihtu kesäaikaan ja kello on nyt kaheksan ja tuolla paistaa AURINKO :D Tai ei ehkä ihan aurinko, mut valosaa ainaki on... Tänää koulus ei ollu oikeestaa mitää ihmeellistä. Ens viikon perjantaina on kirjaesitelmä ja sit pitäs tehä jotain vaaliseurantaa enkä oo viel ees päättäny ketä ehdokasta rupeen seuraamaan... Koitin tänää kattoo vaalikoneesta, mut sain vaa jotai ihmehiippareita ni ehk mietin vielä :D


Koulun jälkee päätettiin Keksin kans ottaa kirjastolta taksi Mimelle ku ei millää jaksettu kävellä sinne......:D Oli kyl ehk fiksuin idea ikinä.. Me ollaan nii urheilijoit ;) Mentii sit Mimelle harjotteleen biisejä meidän musiikin lopputyötä varten.


 Käytiin tänää äitin kans kaupassa ja äiti sano et nyt me aletaan karppaamaan ja niinhän me alettiin :D Alotetaan siis vähä hiilihydraattisempi ruokavalio joten saan jättää hyvästit kaikenmaailman leiville ja perunoille... Sillä pitäs lähtee muutamas viikos ihan reippaasti kiloja! Ainoo vaa et jos haluu et ne kilot pysyy kans poissa, pitää olla säännöllisesti vähä hiilihydraattinen, mut ehkä mun terveydellekin olis kannattavampaa, et söisin niitä vähä vähemmän. :)


Eikai tänää sit sen ihmeellisempiä. Illalla tulee viel Sinkkuelämää, joten sitä odotellessa! Ja vieläpä äiti lupas tehä meille oikee ison kasan mansikkarahkaa, ku siin ei oo hiilareit juuri mitään :-) Joten nam, iltaa odotellessa!

<3:llä Ada

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Moikka kaikille!

Eli mä en sit saanukkaan kuvia sieltä ruotsalaisten vierailulta, SUURET pahoittelut :( Mut viime viikosta sen verran et käytiin niiden ruotsalaisten kans husky-ajelulla ja sellasil tehtävä radoil Vuokatissa. Oli tosi mahtavaa ja suosittelen tota husky-ajeluu kaikille lämpimästi! Sit öö käytii tutustuu rautaruukille.......ja sen jälkee käytiin Oulussa tietomaassa ja shoppailemassa. Löysin itelle kevät takin (hintaan vaa 10e!!!) ja tosi kivan topin ja t-paidan :-) Perjantaina sit ruotsalaiset lähti ja kaikki itki hirmuna (PAITSI MINÄ!??!?!? oon vissii aika tunnevammane.... oikeesti olin tosi surullinen, mut ei vaa itkettäny...). Mul oli tosi ihana kirjekaveri, Julia. Hirvee ikävä jo kaikkia, mut me mennää Skellefteåån heti kesällä ;)

Perjantaina käytii Keksin ja Lotan kaa kattoo jotai lätkäpelii ja sen jälkee istuskeltii vaa Keksillä ja tehtii tortilloja! Mäki söin ja musta se oli jopa ihan hyvää :-)

Lauantaina käytiin kolmen aikaa kattomas leffassa Näin ystävien kesken. Se oli oikeestaa tosi hyvä elokuva! Kerto sellasest kahest kaveruksesta, jotka päättää alottaa seksisuhteen. Sit ne rakastuu ja sitä rataa, mut mä tykkäsin  tosi paljo!:D Se oli sellanen hyvän mielen elokuva.

  
Illemmalla treffailin sit Alinaa ja Minnaa PITKÄSTÄ aikaa. Oli tosi kiva ilta ja päivä muutenki :D Alina jäiki sit viel meille yöks.



Tänää oltiin hallilla aamupäivällä Minnan ja Alinan kans kattomas jotai lätkäturnausta ja sit viiden maissa mentii Keksille kattoo Burleski ja vähä juhlistaa Mimen synttäreitä :) Meidän ihana Mime kun on tosiaan jo 16v! <3 Paljon onnea!

Ja nyt läksyjen kimppuun.... Adios!

<3:llä Ada

perjantai 25. maaliskuuta 2011

VIHDOIN kuvia

En oikeestaa kirjottele tähän mitään ihmeitä, lisään vaa kuvia ja teen sit seuraavan postauksen ruotsalaisten vierailusta :-)






























































<3:llä Ada