maanantai 21. maaliskuuta 2011

back 2 finland ja aikaero vaivaa...

Eli siis viime yönä tultiin Suomeen ja päästii kotiin neljän maissa. Kello olis sit Suomen aikaa neljältä ollu Thaimaassa kymmenen, joten voitte arvata nukuttiko enää. Olin ihan pirteenä ja olin koneella, luin seuraavan päivän kokeisiin ja sitä rataa. Onneks kuitenki ennen seittemää nukahin pariksi tunniksi, koska tänää siinä kuuden seittemän aikaa olisin varmaa olli ihan sippi, ku kello ois sit Thaimaassa sen jotain kakstoista. Vielä kaikenlisäks meille tulee tänää ruotsalaiset!!! Mun luo tulee asumaan mun kirjekaveri seiskaluokalta asti, Julia =) Oltiin siis niiden luona Skellefteåssa viime syksynä ja nyt on sitte niiden vastavierailun aika. Joten paljon postausta varmaa tällä viikolla luvassa, on kuitenki niin erilainen viikko tämäki ku normaalisti totuttu.

Mut Thaimaan reissusta sen verran, et oli kyl taas yks maailman ihanimmista reissuista takana! Oon ollu ihan masiksissa Suomessa, ku tääl on nii kylmä ja PALJON lunta.... Haluun takas Thaimaaseen! Mut sit lentokonees kuitenki luin jotain lehtee ja siin oli hyvä juttu et pitäs nauttii joka hetkestä, eikä pitää mitään itsestäänselvyytenä, joten päätin nyt nauttia näistä Suomen koleista oloista! :D Thaimaa on oikeesti tosi ihana maa, jokaisen pitäs kokee se. Kulttuuri on niin erilainen ku tääl Suomes. Onhan siel paljo pahoja asioitaki, niinku seksikauppa on mielettömän yleistä ja eläimiä huumataan siel ettei ne tekis ihmisille pahaa jos ne on jossai esityksis yms. Mut kuitenki ne ihmiset on siel aivan mielettömän ihania ja ystävällisiä! Ja ruoka oli aivan taivaallista. Rupee tuntuu et riisi tulee aikalailla korvista ulos, ku sitä oli aamupalallaki! :D Aluks se oli tosi ihanaa, mut viikon jälkee rupes tökkii, joten aamupalalla pitäydyin ainoostaan banaaneis ja vesimelonissa. Tänää pitäs sit viel ruotsalaisten kans kiinalaiseen, joten riisimeno vaa jatkuu... :D Siel oli kans aivan ihania maisemia ja tosi hienoo oli huomata, kuinka nopeesti ne Thaimaalaiset oli ryhdistäytyny ja laittanu tsunamin jälkee kaikki paikat uusiks! Ei ollu oikeestaan mitää merkkejä tsunamista ja ihmisetki oli tuhoon nähden tosi reippaita ja positiivisia. Thaimaan yöelämäst sen verran, et Patong oli kyl melko hurja paikka... Varsinki se bilekatu Baglaroad. Siis ihmiset oli ihan hulluja siel ja ne vaa hyppi ja tanssi ja se oli ihan täynnä kaikkii strippiklubei. Ku kävelit siin ni oli baaria baarin jälkee ja siel ei oikeesti tunnistanu miehii tai naisii toisistaa :D Suunnilleen piti kattoo jotain aataminomenaa tai jos oli vähä leveemmät harteet tai isot jalat. Mut voin sanoo, etten oikee erottanu niitä. :D Ja ei niiden tyttöjen (ja poikienkaa) vaatteisiin oltu paljoo kangasta uhrattu :D Kävin tosiaan yhen Jussin kans ajelee sen vuokraamalla mopolla eka Karonilla (siel käytii tapaa jotain sen Jussin jotain kavereita) ja sit ajettiin Patongin kautta takas Kamalaan. Kamalassa ja Karonilla oli paljo rauhallisempaa se yöelämä, ettei ollu jokatoinen vastaantulija joku huora. :D Shoppailusta sen verran, etten löytäny sielt ihan hirveenä mitään. Tai pari toppi ja shortsit ja enkai mä oikee mitää sen ihmeempää? Vaikka siel oli halpaa kaikki, ni en viittiny sielt basaareilt kauheena mitään ostaa, ku mua ärsyttää jotenki ne feikkipaidat ja laukut (vaikka myönnän et ostin ed hardyn topin!). Tai musta tuntu et ne laukutki ois ollu paljo kivempii ilman sitä PRADA-merkkii :D Mut nii, eipä sielt kauheena tuotteita ilman noit feikkileimoi saanu.

Nyt lähen kuitenki viel kertailee kokeisiin ja purkaa laukut. Toivottakaa onnea etten nukaha sinne Kiinalaisee tai muutenki ennen aikoja, meinaan voin olla siin ysin pintaa jo melko sippi!

Niin ja muuten, kuvat ei oo koneella joten julkasen TÄNÄÄN (jos en oo nukahtanu) myöhemmin postauksen mis tulee sit vaan kaikkia kuvia reissulta, ku halusin jo postata ku onhan täs ollu parin viikon tauko.

<3:llä Ada

Ei kommentteja: