sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Moikka kaikille!

Eli mä en sit saanukkaan kuvia sieltä ruotsalaisten vierailulta, SUURET pahoittelut :( Mut viime viikosta sen verran et käytiin niiden ruotsalaisten kans husky-ajelulla ja sellasil tehtävä radoil Vuokatissa. Oli tosi mahtavaa ja suosittelen tota husky-ajeluu kaikille lämpimästi! Sit öö käytii tutustuu rautaruukille.......ja sen jälkee käytiin Oulussa tietomaassa ja shoppailemassa. Löysin itelle kevät takin (hintaan vaa 10e!!!) ja tosi kivan topin ja t-paidan :-) Perjantaina sit ruotsalaiset lähti ja kaikki itki hirmuna (PAITSI MINÄ!??!?!? oon vissii aika tunnevammane.... oikeesti olin tosi surullinen, mut ei vaa itkettäny...). Mul oli tosi ihana kirjekaveri, Julia. Hirvee ikävä jo kaikkia, mut me mennää Skellefteåån heti kesällä ;)

Perjantaina käytii Keksin ja Lotan kaa kattoo jotai lätkäpelii ja sen jälkee istuskeltii vaa Keksillä ja tehtii tortilloja! Mäki söin ja musta se oli jopa ihan hyvää :-)

Lauantaina käytiin kolmen aikaa kattomas leffassa Näin ystävien kesken. Se oli oikeestaa tosi hyvä elokuva! Kerto sellasest kahest kaveruksesta, jotka päättää alottaa seksisuhteen. Sit ne rakastuu ja sitä rataa, mut mä tykkäsin  tosi paljo!:D Se oli sellanen hyvän mielen elokuva.

  
Illemmalla treffailin sit Alinaa ja Minnaa PITKÄSTÄ aikaa. Oli tosi kiva ilta ja päivä muutenki :D Alina jäiki sit viel meille yöks.



Tänää oltiin hallilla aamupäivällä Minnan ja Alinan kans kattomas jotai lätkäturnausta ja sit viiden maissa mentii Keksille kattoo Burleski ja vähä juhlistaa Mimen synttäreitä :) Meidän ihana Mime kun on tosiaan jo 16v! <3 Paljon onnea!

Ja nyt läksyjen kimppuun.... Adios!

<3:llä Ada

Ei kommentteja: