lauantai 3. syyskuuta 2011

Olen ollut saamattoman laiska...

...Postailun suhteen. Ja olen edelleen. En jaksa kirjotella mitää sen ihmeellisempiä stooreja viime viikolta. Se kun on sujunu aika pitkälti samaa rataa: Kavereita ja koulua. Eilen koitettiin Mujun kaa käydä laittaa sille napakoru, mut se lävistäjä ei ollu paikalla, joten käydää laittaa se sit Tiistaina :-) Loppupäivä chillailtiin kavereiden kans ja illalla Iitu tuli meille ja katottiin leffa 17 again, mikä tuli neloselt :P Sain myös eilen uudet sisäpelikengät spinningiin ja muihin jutskii mis alan käymää Kuntoparkissa :) Tänää tulin äsken kampaajalta, mis mulle laitettii tyvivärjäys. Taas on iha überblonde olo :D Nooh, eiköhän tähä kohta jo totu.




Nyt viel Lotan kans Ouluun shoppaileen, ku VIHDOIN valtavan odotuksen jälkee mun palkkarahat tuli mun tilille ;D Tosin aijon kyl laittaa suurimman osan säästöön. Mut tekee silti mieli jotain lämmintä villapaitaa!

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

hihi, mun on pakko tulla kertoo et mää luin tänää sun blogin iha alusta loppuun ja tykkään tästä iha hulluna :) ps mulla on samanlaiset kengät mut valkopinkit!

ada kirjoitti...

Oooii siistiä! :) Kiiitos! Ja mäki katoin ja mietin et kumman väriset ottais ;D