perjantai 4. marraskuuta 2011

Viikko takana

Taas on yks tavallinen ja tylsähkö kouluviikko takana... Maanantaina mul oli Ranskan sanakoe mist sain 9 ja torstaina Enkun sanakoe, mikä meni äärimmäisen huonosti, enkä ees haluu saada sitä takas..

Oon viime päivinä miettiny paljo mitä haluun isona ja mikä musta tulee (aikuinen tietty,heh). Oon jo pitkään tähdänny oikikseen ja liikuntatieteelliseen, minne molempii on tietty järkyttävän vaikee päästä :( Haluisin siis juristiks tai liikunnanopettajaks. Nyt on kuitenki tullu kolmaski juttu, mitä oon alkanu miettii nimittäin Liiketaulous. Haluisin hulluna sellasen työn, mis sais sen ohella matkustella ja kaikki markkinointi tms on aina kiinnostanu mua. Onneks tässä on kuitenki viel 2 ja puol vuotta aikaa miettii, et ehkä siihen mennessä on ratkaisuja johonki suuntaa. Koitan nyt kuitenki hoitaa lukion mahollisimman kiitettävästi, ettei ne paperit sit lopulta olis yhtä tyhjän kans. Mites te, millasia suunnitelmia teil on??? :)


Tänää olis tarkotuksena siivoilla, käydä ehk syömässä jossain ja illalla suunnistaa typyjen kans leffaan :) Siel on nimittäin yönäytökses Smurffit ja se jääki sit vikaks leffaks bio huvimyllyn nois tilois :( Lainasin tän bio huvimyllyn sivuilta:

Pe 4.marraskuuta
Bio Huvimyllyn jäähyväis elokuvana:
Nuokkari näytös alk. klo 21.30
Smurffit
Toimintamme lakkaa nykyisissä tiloissa.
Kiitämme asiakkaitamme vuosien varrelta,
aina vuodesta 1937 lähtien. sekä muita kannattajiamme
jotka ovat yrittäneet parhaansa että elokuva toiminta
säilyisi bio huvimyllyssä.
erilaiset arvot olivat kovemmassa kurssissa tällä kertaa.
mutta emme lopeta esitys toimintaa.siirrämme toimintamme toistaiseksi raahen ammattiopiston auditorioon. tarkoitus on aloittaa toiminta joulukuun alkupuolella. aloitus kuvana on Tintti.
john fowlesin sanoin.elämä on kuin varjo häilyväinen,kuin näyttelijä raukka joka hetken lavalla keikkuu ja häipyy pois. 


Surullista sinäänsä, et mä tykkäsin tosi paljo käydä tuol leffas, ja olihan toi yks raahen merkittävimpiä rakennuksia... :( Toivotaan et tänää tulee kuitenki paljo ihmisii leffaa hyvästelee ton teatterin ja nautiskelee tost tunnelmast viel vikan kerran! :)



Traileri enkuks, koska vihaan ylikaiken kaikenmaailman suomiduppauksia, mitä vissii sen tämäniltanen elokuvaki on pullollaa :D No, kaikkee ei voi saada

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jeeee smurffit!!

ada kirjoitti...

jepppp!

Juli kirjoitti...

voin sanoo et toi smurffit on ihan huippu :)

Anonyymi kirjoitti...

aattelin alkaa narkkaan...

ada kirjoitti...

Juli: Jesss :DDD
Ano: onnee sulle :D