perjantai 25. helmikuuta 2011

piiiitkä tauko ja tutustuminen Rovaniemelle

Mul on ollu täs melkee viiikon tauko johtuen nyt vähä kummallisesta elämäntilanteesta. On ollu aika raskas viikko, mut eteenpäi mennää ja vielä ollaa hengissä! Oltii siis eilen tutustumassa siihen Rovaniemellä sijaitsevaan Lapin urheiluopistoon Iiriksen ja Tarun kans. Mentii Keskiviikko iltana Lumijoelle mis Taru asuu ja oltii siel yötä. Siel hengailtii paikallisis paikoissa ja kaikkee höpöteltiin. Näin sillo Tarun siis ekan kerran ja tultii tosi hyvin juttuu! Taru on mielettömän ihana ihminen =) Mentii nukkuu kahentoista mais ja herättii siin kolmelta ja lähettii juna-asemalle. Oltii Rollos siin kaheksan mais aamulla ja onneks tuli joku tunti nukuttuu junas ettei ollu ihan niii väsyny. Meitä tuli siel koulul opastaa kaks jätkää, Jere ja Eetu. Ne oli tosi kivoja ja kerto meille kaikkee kivaa siit koulusta ja esitteli paikkoi. Se vaikutti aivan ihanalle paikalle ja nyt oon ihan paineis ku ens viikol pitäs laittaa ne yhteishakulaput menee, et mihin sitä oikeesti hakee. Pitäs kuitenki punnita kaikkia vaihtoehtoja ja olla ihan varma siitä sit. No kuitenki päästiis sielt koulusta joskus neljän mais ja lähettii viel kiertelee vähä kauppoi ku junan lähtöö oli sellaset kaks tuntii. En ite löytäny oikee mitää, mut Iiris teki paljo löytöi sit munki eestä :D Haettii meille viel mäkkäristä ruokaa evääks, mut Iiris onnistu kaataa limut sen ruokaa joten haettiii sit viel toisen kerra autokaistalta Iitulle uudet ruuat :D Junas oli kans iha huippuuuu höpötettii ja naurettii kaikelle :D Osittain varmaa vähäisten yöunien takia, mut oliha meil huippuhauskaaaa :D Sit ku tultii Vihannista Raahee sellasel taksil, ni siel oli meidän lisäks kaks jotai naista. Juteltii sit iha meidä normaaalei juttui ja vähä haukuttii muutamii meidä opettajii ja puhuttii et mentäs aamulla kymmeneks kouluu, vaik oliski oikeesti kasiks. Seuraavana päivänä tultii kouluu ja Ronkaine tuli mulle ja Iirikselle et "mukava nähä teitäki", ku oltiii siis lintsattu eka silt sen tunnilt XD Sit jotai siin seliteltii et meil oli luvat ni tämä jatko melko vihasee sävyy et "ei kannata kaikkee muute sielä taksisa kertoo"...................................Siinä vaiheesa minä ja Iiris lähettii paikalta melko nopeeesti XD






 Siel oli tosi hyvät ruuuat, iha mielettömät valikoimat!











Iiriksen uudet pökät oli iha siin limus! :( :DD

Joo tänää sit vietettii huippua iltaa minä, Alina, Iiris ja Taru. Taas höpöteltii ja naurettii kaikelle nii turhalle, mut oli taas aiva huippu kivaaa =))) Niinku aina!

Nyt kuitenki pakko alkaa nukkuu ku kelloki näyttää jo varttia vaille kaks :S Huomen aamusta meen taas pitkästä aikaa solariumiin, ku eihän tuohon lähtöön oo enää ku viikko ;) Hyväää yötä kaikki ihanat muruset <3

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

sunday

Tää oli itseasias tosi kiva päivä, vaikka aamulla pukkas pientä flunssanpoikast =( Ei kiva ku kohta sinne Thaimaaseenki lähtö.. Pitää vaa ottaa iisisti ja juoda paljo lämmintä. Tänää kuitenki aamul heräilin jo kymmenen aikaa ja lähettii äitin kans siin kahen aikaa käymää Yppäris ja siel syötiii paljo hyvää jätskiii ::DD Oon vissii muuttumas kunno eräjormaks ku eilen hengailin Piehingis ja tänää Yppäris XD Sit tultii kotii ja siivoiltii ja illalla tilattii viel ruokataksist kiinalaista. NAM. Oonki ottanu tänää tosiaa melko iisisti, jospa tästä paranis mahollisimman äkkiä.






Kello onki jo jotain ykstoista ni vois painuuu pehkuihin et jaksaa huomen taas innokkaasti laskee matikkaa aamulla :-D Hyvät yööööt!

<3:llä Ada

lauantai 19. helmikuuta 2011

pikapostaus

Oon täs työpaikalla just ja oottelen et äitiki pääsee töistä. Tulin koneelle joten aattelin täs aikani kuluks väsätä nopeesti jotain. Eilinen oli aivan MAHTAVA :D Siitä sit kuvii myöhemmin! Kunhan äiti pääsee töistä lähen Piehinkii ja siel on SONJA!!!!! Ihanaa nähä sitäki pitkästä aikaa :-)

Oon keksiny aivan loistavan reseptin! Tai en keksiny sitä, mut oon lukenu joskus koulus Eva ja Adam -kirjaa ni siel ne teki sillee et laitto sellasen täytetyn leivän vohvelirautaan ja oi että niistä tulee IHANIA! Kannattaa varsinki laittaa juustoa koska se sulaa sinne välii ihanasti ja jos on paahtoleipää ni se on sellanen ihanan rapee ja naminam. Keksin eilen kokeilla sitä ja siinä meniki sit koko leipäpussi ku äitin kans vähä innostuttii tekee ja syömää niit :D

Nyt on oikeesti varsinki tänää ollu ihan LOISTAVAT fiilikset!!! En tiiä mut oon kokoaika tosi pirteenä ja kaikki tuntuu ihanalle ja mistää huolen häivää ja kahen viikon päästä vielä Thaimaasee. Elämä oikeesti hymyilee :) JA MINÄ MYÖS!

JUU JAAA EIKAI TÄSSÄ MUUTA, palaillaa varmaa iltasella vähintää kuvien merkeissä ;)

perjantai 18. helmikuuta 2011

swouuuuuuu

IHANAA viikonloppua kaikille! Itellä se ei tosin alkanu kauheen mukavasti, ku matikan kokeet joihin koitin hulluna opiskella meni aika penkin alle. Osasin vissii yhen tehtävän että JEE. Saatii tänää Iiriksen kans sellaset ohjelmalaput ens torstaille ku mennää tutustuu sinne Rovaniemelle =) Ja varasin äske meille junaliput ::D Ja meidä opo sano ettei sinne kuitenkaa oo nii kauheen vaikee päästä. Joten toivo elää yhä! Tää viikko on ollu sillee kiva ku aika paljo poikkeuksia ollu täynnä. Torstaina alko poikkeuksellisesti kymmeneltä koulu, tänää poikkeuksellisesti alko yheksältä ja loppu jo yheltä! Joten rennosti menty täää viikko :-D Ja tänää sit jos vähä bailais!!!!



Kävin eilen kirppiksel ja tein Keksin ja Maijun pöydästä löytöjä! :D Ostin hupparin ja huivin.

Tässä tää huppari ja hintaa tosiaa oli sellaset 3e :D

Tää huivi hintaan 2e

Jooooo eikai tässä sitte kummempia, palaillaan varmaa taas huomenissa! :DDDD

PITÄKÄÄ MAHTAVA VIIKONLOPPU! Ja ottakaa iisisti tottakai ;)

tiistai 15. helmikuuta 2011

Moikka!

Tää viikko on alkanu tosi hyvin! Eilen oli ystävänpäivä, mikä oli tosi kiva päivä. Meil oli koulus halijutskat ja kerättii Iiriksen kans ehkäpä jopa 20 nimee XD Jaksettii pyörii ja kierrellä siel tasan yks välkkä ja muuten vaa löhöiltii taas jossai :D vaihteeks. Sit meil oli toivekonsertti joka oli kiva! Mentii loppupäiväst Iiriksen kans juttelee opolle siitä Rovaniemelle menosta ja se koittaa hommata meille vierailun siel. Vitsi siistii lähtee johonki Rovaniemelle tutustuu ja varmaa viel jo täs täl tai ens viikol! :D COOL! Mut Iiriksen äiti oli soittanu sinne, ni ne sano et sinne on 144 hakijaa ja ainoostaa 15 otetaan :(:( Joten taidan saada sanoo hyvästit sille paikalle. Mut yritetään nyt kuitenki! Jos en pääse ni mun kohtalo on kykkii viel tääl Raahes kolme vuotta :-D Ja niinku Iiris sano lainaten jotai Kung Fu juttua "Mikään ei tapahdu sattumasta". Joten yritetään nyt kuitenki ja katotaa mite käy.


Tänää koulus ei ollu mitää ihmeellistä, paitsi menin poikkeuksellisesti Tiistai-aamuksi jo yheksäksi kouluu. Mul oli tukiopetusta matikasta ja vitsi mä oon oppinu!!!! Äsken tein läksyjä ja osasin KAIKKI paitsi yksikönmuunnoksis mul on viel ongelmii joten toivotaan et se ei koidu mun kohtaloks. Pakko kertailla ja opetella niitä, koska meil on Perjantaina matikan kokeet :( Mut onneks Perjantai illaks taas suunnitteilla kaikkee kivaa, joten enköhän mä yhet matikan kokeet kestä ;) Tänään oli muuten Ruotsin koe, joka meni oikeesti ihan hyvin! Tai ainaki Ruotsin kokeeks. Mykkälä on vaa nii tiukka ku se tarkastaa niitä kokeita joten pelkään pahoin et saan aika paljo kaiken maailman huolimattomuusvirheitä.. :D Ja ne yleensä rokottaa mua TOSI paljo kokeessa. Tänään kuitenki viel koulun jälkee kävin äidin kans kaupoilla koska tarvin uuden hopeashampoon, kasvorasvan, kasvoveden, uv-suojan hiuksille ja piti hakee viel joitain läksykirjoja koululta. Siel sit jäätii kattoo äidille vaatteita ja luulin myöhästyneeni reeneistä, koska luulin et ne olis puol kuudelta niinku yleensä. Ne alkoki kuitenki vasta kuudelta, joten missasin reenit tänää :(( Ja taidan joutuu jättää reenit välii Torstainaki ku on ne matikan kokeet Perjantain. Ei kiva!


Iiris teki mulle ihanan letin etuhiuksiin tänää koulus! Pitäs opetella itekki väsää tommone.
Eli täs se hopeashampoo ja UV-suoja hiuksille sinne Thaimaaseen.



 

Kaikenlisäks Sonja sano tänää et se tulee Lauantain käymää Raahes! Tosi siistiä ja kivaaa :-) Sonja on siis yks mun ja Lotan kaveri Helsingist. Meen siis varmaa Piehinkii Lauantaina! Ja nyt eiku hyvät yöt ja jatkot!

<3:llä Ada

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

vihdoin postaus

Eli vihdoin mul on aikaa ja jaksamist tehdä postaus viikonlopusta =) Perjantaina meidän oli tarkotus vietellä tyttöjen iltaa, mut sit sielä tuli käymää muutama poikakin :D Mut oli ihan kiva ilta. Kävihän siel tosiaa Jere Karalahtiki......... XD Mime, Erkku, Lotta ja Iiris jäi yöks ja nukuttii viidestää mun äidin sängys :D Tiivis oli tunnelma. Sit Lauantaina herättii ja Iiris, Erkku ja Mime lähti aamusta. Siivoiltii vähä Keksin kans ja lähettii kaupunkii ja käytii veikkaamassa. Voiski täsä tarkistaa tuliko voittoja! ;D Maipu ja Keksi kävi solariumis ja mentii sen jälkee hesee. Sit pojoteltiinki Keksil ilta ja siel oli +40 bileeet XD Mul ei oo oikeestaa ku yks kuva Perjantailt minkä kopsasin Mimelt, mut sit ku saan lisää kuvii viikonlopult ni voin lisäillä niistä erillisen postauksen mis on sit vaa kuvii :-D Joten sitä ootellessa! Tänää olinki sit illan hallilla kioskissa töissä ja nyt pojottelen vaa kotona.

mä teen vissii jotai kuperkeikkaaaaa....................................................

Huomenna on ystävänpäivä ja meil on koulussa väripäivä, et on tiettyjä värejä jotka meinaa aina eri juttui, niinku esim punanen paita = rakastunut. En tiiä viel minkävärisen paidan laitan koska mul ei oo oikeestaa mitää erikoisen värisii paitoi. Olis ollu kiva laittaa joku keltanen ku se meinaa muistaakseni iloista, mut ei mul oo keltasii paitoi :D Joten saa nyt nähä laitanko vaa harmaan joka meinaa angstii XD sopis kyl mulle nii hyvi........ Sit meil on kans toivekonsertti ja sellaset sydämet mihi kerätään niide ihmisten nimii joita on halannu =) Se on ihan kiva!

Joten IHANAA ystävänpäivää teille kaikille! <3

<3:llä Ada

torstai 10. helmikuuta 2011

Yhteishaku lähestyy...

Tänää aamulla meil oli liikkaa, mut ope sano et voidaa lähtee lenkille ni mentii istuskelee Tiina-Elinaan kahville ja kaakaolle =) Oli kyl melko rentoo! Ja kivaa, juttuu taas riitti enemmänku tarpeeks :D Sen jälkee meil oli maantiedon koe joka meni karttatehtävää lukuunottamatta hyvin! Harmi vaan et karttatehtävän pistemäärä oli noin puolet koko kokeen kokonaispistemäärästä, joten heikolta kuulostaa, mut toivottavasti saan ees jotai armonpisteitä hyvästä yrityksestä siin kartassa! :D Koska yritystä oli kyl pelissä rutkasti! Vikalla tunnilla oli opoo ja katottii taas niitä hakujuttuja ja keksittiin Iiriksen kans maailman mahtavin idea: Me lähetää rovaniemelle opiskelee kaksoistutkintoo johonki lukioon (siitä ei viel varmuutta) ja LAPIN URHEILUOPISTOON liikunnanohjaajan perustutkintoo :D Nii siistiä! Siel olis majottuminen ja ateriatki ilmasii ja ne majoitukset on kahen hengen huoneis, eli just sopivasti mulle ja Iirikselle. Olis oikeesti nii huippuu, koska haluun isona liikunnanopettajaks, ni toi antas hyvän pohjan sille ku ois toi liikunnanohjaajan perustutkinto, ja ku ton jälkee hakisin yliopistoon Jyväskylään, ni siel olis varmasti kans plussaa ku ois tuo!!!! :D Joten nyt oikeesti täytyy tsempata viel hulluna koulus et pääsis tonne, sinne otetaan kuitenki vaa 15.. :S







Nyt pitää alkaa taas panostaa kouluu ja lukee fysiikkaa, joten palataan varmaanki huomenissa. MOIKKAMOI JA HUOMENNA ONKI JO PERJANTAI?!?!?!?! Mitä hittooo viikot kuluu nopsaa :D Kohta lähenki sit jo Thaimaaseen....<3

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

turha postaus

Tää on oikeesti aika turha postaus. Mul ei oo mitää kauhee mullistavaa kerrottavaa :D Mut tänää aamul myöhästyin vähä koulust vaik oli kympiks.. Sit jouduin laittaa sen hepatiitti A rokotteen sitä Thaimaan reissuu varten, se oli KAMALAA. Tai itseasias rokotus itessää ei ollu nii kauhee, mut mul on hirvee piikkikauhu ja ku näinki sen piikin alko oksettaa. Siin sit otin kuitenki ittee niskast kii ja aattelin et se on nopeesti ohi. Ja eihän se sattunu yhtää! Mut sen jälkee oksetti ja huimas jonku aikaa...:( Sit suunniteltii kuvikses lopputöitä ja keksin itelle aiheen. Teen sellasen kuvan mis on kolme Audrey Hepburnin kuvaa vierekkäin ja muutan aina sen taustan värii sillee et yks on pinkki, toinen turkoosi ja kolmatta en oo viel päättäny :D Ehk keltanen!


Katoin koulus kans yhtä kuvaa, sellast mis oli jo valmiina kolme kuvaa ja niihi ois vaa värittäny sen taustan, mut ne olis ollu sillee erilaisii kaikki kuvat. En oo viel päättäny kummin teen, mut sen näkee sit :D


APUAAA mä lähen koht töihin enkä jaksais... Mut pakko ja näytän kauheeelle kuolleelle oravallee XDD Huomena ois mantsan koe en jaksa lukeee miks oon tälläne laiskimus :(:( EI KIVA. ehkäpä suklaalevyn voimin??? Joku ylempi mahti pliis auta mua mun piinoissa XD

 Voisin NII olla nyt toi poika. MUT ONNEKS ILLAL TULEE SKINS!!!!!!!!!!!!! Ja uudet jaksot kaiken lisäks! PapPAPAPAPpapapaPARTY

HEIPPA mä lähen tekee töitä tälle yhteiskunnalle ->

lauantai 5. helmikuuta 2011

yöpostaus

Tää on tämmönen nopee turha pikanen postaus jossa ei oo mitää järkee mut teki nyt mieli vaa tulla kirjottelee tänne. Eli tänää tein itelle uuden bannerin enkä kyl vielkää oo oikee tyytyväinen. En osaa leikata kuvii kunnol ja ei mul kyl oo siihe soveltuvii ohjelmiikaa :D Joten saa nähä kui jatkos taiteilen ton kaa.
Tänää kuitenki illal viel tehtii äipän kans ruokaa ja lähin sit Keksille ja voin sanoo et oli kyl aika tapahtumarikas ilta :DDD Joku soitteli kokoaika pilareit tyylii meille kaikille vuoronperäää XD ja sit mä soitin JETROLLE :DD sille diilityypille oli nii siistii jutella sen kans ja se oli iha HUIPPU kiva vaik aattelin et se olis just sillee jooo jaa taas joku fani soittaa XD Mut se oliki just sillee tosi rento ja jutteli kaikee ja anto mulle pörssivinkkejä!:D Hahahah saatiinpaha ainaki illan mittaa nauraa! Musta tuntuu et tyttöjen illat sopii mulle tosi hyvin taas pitkästä aikaa. Nyt aattelin alkaa nukkuu koska Keksi sano et meidä pitää mennä huomen puol yhelt hallille kattoo B poikie pelii. Tyhmää ku lätkäs lihakset peitetää varusteil ja naama kypäräl !??!?!? Mut joo kiva saada kuitenki jotai virikettä aamupäiväks.

HYVÄÄ YÖTÄ! <3

ps hei pliis kyselkää mult jotai formspringis kuolen tylsyyteeeeeee XDDDD

girls night

Eilinen ilta oli iha huippukiva! Pidettii se ihan tyttöjen kesken ja naurettii ja tanssittii ja laulettii ja BAILATTII :D Eka mentii Roopen kyydil kaupunkii ja sielt käveltii meille. Soitin matkalla ruokataksii ja tytöt tilas ruokaa ni se ruokataksin myyjä vaa et "saako kutsun kotibileisii?" XDDDD ja ku olin sanomas osotetta se vaa et joo osote tiedetäää!:D Vissii oon aika vakioasiakas.. Nii kuitenki tultii kotii ja saatii ruuat ja soitettii radioo ja tanssittii ja kaikkee kivaa! Sit mentii viel ulos ja meil oli kyl nii mahtavat jutut ettei mitää rajaa! Tälläsii iltoi useemmi! Lotta tuli viel meille yöks ja yritettii kattoo sinkkuelämää 2, mut sovittii et katotaa se tänää loppuu. Saa nyt nähä kui maltetaan ;)




 hahahha olin liian kauhee..

 mun eväät XDD


Tänäää aamulla heräsin aikasi ja vein kirppikselle paljo uusii vaatteita =) Sit mentii äitin kaa kaupunkii ja ostin uuden paidan josta mul ei oo kuvaa. Mentii äitin kans kahville ja äiti tilas jäätelökahvin ja mä mansikkajätskin. Vein viel kengät suutarille korjauksee ja nyt katellaa äitin kans Serranoja =) Saa nähä mitä illal viel keksii!




perjantai 4. helmikuuta 2011

pikapostaus

Tänää oon siivonnu mun huoneen! WAU! Ja sain taas katottuu kirpparille uuden ison satsin vaatteita jotka toimitan sinne sit huomenna =) Monet kyselly et mis mul kirpparipöytä ni se on siin prismaa vastapäätä olevas RAAHEkirppiksel, oon virheellisesti puhunu tääl jotai tähtikirppiksest, mut se nimi on tosiaa muuttunu :D Ja pöytä numero 46! Ja nii se kirppis on siis samas rakennukses ku työväentalo mis esiinty esim stepa =)

Tänää sit illan suunnitelmis ehk vähä mennä baanalle ja bailata! Saa nähä millä fiiliksel illemmal. Nyt kyl iha sekopäinen fiilis!!!!!! XDDDD Vois täs ottaa pienet päikkärit et illalla jaksais sit taas. MUT PALAILLAAN!

                                ai mitäääääää??!?!?