maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa

Ihanaa ku kevät ja KESÄ tulee! Vklp vaihtu kesäaikaan ja kello on nyt kaheksan ja tuolla paistaa AURINKO :D Tai ei ehkä ihan aurinko, mut valosaa ainaki on... Tänää koulus ei ollu oikeestaa mitää ihmeellistä. Ens viikon perjantaina on kirjaesitelmä ja sit pitäs tehä jotain vaaliseurantaa enkä oo viel ees päättäny ketä ehdokasta rupeen seuraamaan... Koitin tänää kattoo vaalikoneesta, mut sain vaa jotai ihmehiippareita ni ehk mietin vielä :D


Koulun jälkee päätettiin Keksin kans ottaa kirjastolta taksi Mimelle ku ei millää jaksettu kävellä sinne......:D Oli kyl ehk fiksuin idea ikinä.. Me ollaan nii urheilijoit ;) Mentii sit Mimelle harjotteleen biisejä meidän musiikin lopputyötä varten.


 Käytiin tänää äitin kans kaupassa ja äiti sano et nyt me aletaan karppaamaan ja niinhän me alettiin :D Alotetaan siis vähä hiilihydraattisempi ruokavalio joten saan jättää hyvästit kaikenmaailman leiville ja perunoille... Sillä pitäs lähtee muutamas viikos ihan reippaasti kiloja! Ainoo vaa et jos haluu et ne kilot pysyy kans poissa, pitää olla säännöllisesti vähä hiilihydraattinen, mut ehkä mun terveydellekin olis kannattavampaa, et söisin niitä vähä vähemmän. :)


Eikai tänää sit sen ihmeellisempiä. Illalla tulee viel Sinkkuelämää, joten sitä odotellessa! Ja vieläpä äiti lupas tehä meille oikee ison kasan mansikkarahkaa, ku siin ei oo hiilareit juuri mitään :-) Joten nam, iltaa odotellessa!

<3:llä Ada

5 kommenttia:

Juli kirjoitti...

mun sisko ja täti kans karppaa, oisko niil 3vko menos mut viel niil ei ollu lähteny ku pari kiloo, vaikka ei oo syöny yhtää hiilareit :-D

ada kirjoitti...

oikeesti? :O Mun äidil taas lähti aijemmin ku se karppas kahes viikos vissii 5kg :P

Juli kirjoitti...

no oho! :O varmaa sit vaikuttaa erilailla eri ihmisii tai jotai :D

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis !:)

ada kirjoitti...

kiitti paljon!:)