tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vuosi sitten näytin tältä...

Löysin hassuja kuvia itestä vuos sitte, miten ihminen voikaa muuttua nii paljo yhessä vuodessa?!:D Muutenki tuntuu et olin tosi lapsellinen ja outo vuos sitte, todennäkösesti vuos eteenpäi mietin ihan samallai taas...






Ihan kamalia kuvia!:D

Mut nii, eilen en enää tehnykkää ihmeempii. Tänää vein konetta huoltoo, mut ne sano et vie sinne liikkeesee mistä ostettii ni saan takuita vastaan ilmasen korjauksen. Mul on ihan mielettömät paineet, ku pitäs kouluu perjantaiksi tehä kirjaesitelmä (tänään pakko lukee PALJON sitä kirjaa) ja sit pitäs tehdä musiikin- ja kuviksen lopputyö. Lisäks viel yhteiskuntaoppiin vaaliseuranta, onneks oon kuitenki vihdoin saanu valittua ketä seuraan, joten pieni murhe vähemmän. Kuitenki sen tekeminen vie ihan sikana aikaa ja vaalit on jo Sunnuntaina. Onneks tää ysiluokka ei oo yhtää stressaava... Kaikki tää siis tän kuun aikana + loppukuussa tietysti viel ainaki matikan valtakunnalliset.. Joten moikka vaa sosiaalinen elämä!

Toukokuus onneks LEIRIKOULU!!! En millää malta oottaa, 5pv luokan kaa hesas ja meil on viel tosi kiva luokkahenki!:P Yövytään Tikkurilan urheilupuistos ja sinne tulee meidän kans joku LÄTKÄJOUKKUE joten aaaaaaaaaahhh sitä todellakin odotellessa ;);)

Nyt lähen varmaa kyselee viel Lotan kans jos tärppäis ja saatat taksvärkki-paikka Prismasta. Sen jälkee luen varmaa koko illan sitä kirjaa joten mua ei varmaa koneella näy taas ikuisuuteen.

Heipparallaa muruset ja koittakaa teki kestää koulupaineiden alla (edes jotenki)!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saitteko taksvärkki-paika?:)

ada kirjoitti...

Ne sano et ne soittelee sielt ja meidän piti jättää yhteystiedot :P

Anonyymi kirjoitti...

TIKKURILAN URHEILUPUISTOSSA WTF :DDDD 200 metrin päässä mun koulusta

ada kirjoitti...

hah joooo! :P