lauantai 5. helmikuuta 2011

girls night

Eilinen ilta oli iha huippukiva! Pidettii se ihan tyttöjen kesken ja naurettii ja tanssittii ja laulettii ja BAILATTII :D Eka mentii Roopen kyydil kaupunkii ja sielt käveltii meille. Soitin matkalla ruokataksii ja tytöt tilas ruokaa ni se ruokataksin myyjä vaa et "saako kutsun kotibileisii?" XDDDD ja ku olin sanomas osotetta se vaa et joo osote tiedetäää!:D Vissii oon aika vakioasiakas.. Nii kuitenki tultii kotii ja saatii ruuat ja soitettii radioo ja tanssittii ja kaikkee kivaa! Sit mentii viel ulos ja meil oli kyl nii mahtavat jutut ettei mitää rajaa! Tälläsii iltoi useemmi! Lotta tuli viel meille yöks ja yritettii kattoo sinkkuelämää 2, mut sovittii et katotaa se tänää loppuu. Saa nyt nähä kui maltetaan ;)




 hahahha olin liian kauhee..

 mun eväät XDD


Tänäää aamulla heräsin aikasi ja vein kirppikselle paljo uusii vaatteita =) Sit mentii äitin kaa kaupunkii ja ostin uuden paidan josta mul ei oo kuvaa. Mentii äitin kans kahville ja äiti tilas jäätelökahvin ja mä mansikkajätskin. Vein viel kengät suutarille korjauksee ja nyt katellaa äitin kans Serranoja =) Saa nähä mitä illal viel keksii!




13 kommenttia:

Milja kirjoitti...

ONKO TUON YHEN KUVAN TAUSTALLA PERTTI 8O

ada kirjoitti...

ei varmaankaa :D

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi banneri <3 !!!!

ada kirjoitti...

kiitos muju <3

Anonyymi kirjoitti...

hahahaha tuo banneri, et oo ainakaa litistäny tota mahaa tol valkosel:D::D:D::D:D::D:D::DD

ada kirjoitti...

hahahah joo XD musta on kiva aina muokkailla itteeeeni XDDDDDD luonnollisuus on tärkeintä. HUOMAAKS MUUTE MUN KULMAKARVATKI ;))

Lotta kirjoitti...

ADA NOLO OIKEESTI SAATANA LITISTÄNY SUN MAHAN TOHON BANNERII KÄSIÄKI PIENENSIT NII VITUSTI ETTÄ TIKULTA NÄYTTÄÄ xdddddddddddddddddddddddddddd NOLOX`????????`!?!`?!`?!`?`!`?!

ada kirjoitti...

noniiimbä anteex XDDD mut se oikeesti näyttää tost vähä siltä ku se menee noi suorana tai tolleee wtf??!?!?!?:D

ada kirjoitti...

mut seisonki tos tollee oudosti vinos ni ehk siks emtXDDDD

Lotta kirjoitti...

lolololXD anot siis

Lotta kirjoitti...

paljo makso tuo jäätelökahvi???????

ada kirjoitti...

lol mä<3 ja masko 3.2e !!!:D

Lotta kirjoitti...

mennäänkö maanantaina nii ostan tommosen!!!!!1