tiistai 1. helmikuuta 2011

Thaimaa kutsuu!

MÄ LÄHDEN KAHEKS VIIKOKS THAIMAASEEE !!!!!!!!!!! Eli 5.3. on varattu matka ja se on äkkilähtö joten vähä edullisempi ja viel toiselle mantereelle! Me mennää siis minä, äiti ja Pasi Kamala beachille, joka on yks niist rannoist jotka tuhoutu tsunamis, mutta mitä tuolta netistä lukee ni rannat on sen näkösii ettei tsunamista tietoakaa :) Oikeesti vähä mahtavaa, pääsen siel ratsastaa norsul ja toivottavasti snorklaamaan. Ja tottakai palvoo aurinkoa koska siel on joku +33 ja maaliskuu on viel lämpimin kuukausi Thaimaassa. Meil on välilasku Intiassa joten tulee sielläki lentokentäl käytyä :D Ja tosi mahtavaa, ku pääsee maistaa Thaimaalaista ruokaa! Oon muutenki kuullu Thaimaasta tosi paljo hyvää ja et se on semmonen paikka mis jokasen ihmisen pitäs päästä käymää :) EN MALTA OOTTAA, mut eihä täs ookkaa ku kuukausi ;) En ota sinne tyylii yhtää vaatteita mukaa, ku siel on nii halpaa ni voi ostaa kaiken. Varasinki tänää itelle kirppispyödän jos sais ennen matkaa tienattua vähä matkarahaa. Toivottavasti ne kaks viikkoo on tosi kylmii ja karui tääl Suomes ;)

Nii ja tosiaa joskus ens viikolla käyn laittaa sen hepatiitti A rokotuksen....................................Ei kiva, inhoon piikkejä!

Täs kuva sielt Kamala Beachilt minne mennäää :)

Näinä muutamina päivinä, ku en oo postaillu ei oo tapahtunu oikeestaa mitää :D Oon vaa reenannu ja nukkunu ja ollu kavereide kans. Nii ja tosiaa, kameran johto edellee hukas, joten kuvat pysyy mun kameras... :(

Tässä joku Mujun nappaama kuva musta ja Mimestä viime perjantailta :D

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mihi sä teit kirppispöyvä nii voi käyä ostamasa kaikki sun ihanat vaatteeet!:)

martta kirjoitti...

voi ei intian lentokenttä on ihan KAMALA :DDDD

ada kirjoitti...

martta: hahah voi eiii XD
ja kirppispöydän laitan tähtikirppikselle :DDD

Anonyymi kirjoitti...

sano sitte se pöyän numero!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ada kirjoitti...

se on 46 =)

Anonyymi kirjoitti...

missä on tähtikirppis...?XD

Anonyymi kirjoitti...

millo viet ne?=)=)=)

ada kirjoitti...

vein ne itseasias äsken :D Ja se on siinä prismaa vastapäätä, samas rakennukses mis työväentalo eli mis esiinty esim stepa =)

Anonyymi kirjoitti...

oi meen kyl tänää käymään siel!!!!!!!!!!!!!11

Sartsu kirjoitti...

Oi! mäki oon käyny thaimaas (--: tosi upee paikka!ja hyvää matkaa koko porukalle!! :ddd

ada kirjoitti...

oi vitsi en malta oottaa et lähetää! kiitos paljon!!!:)