lauantai 23. huhtikuuta 2011

Helsinki ja helteet

Uskomatonta oikeesti tuol on +20 astetta lämmintä! Ku tulin kotiin Helsingist kotiin nappasin cosmon kainaloon ja menin t-paidas ja shortseis tonne helteesee lukemaan. Mä niin rakastan kesää :)






Marjo (mun äitipuoli!!!) sponssas mulle tommosen ihanan lierihatun! :) H&M 9.90
Tossa näkyy kans vähä aivan unelmat shortsit, jotka ostin H&M:ltä. Sain viel 20% alennusta ku niistä puuttu jostain iha epäoleellisesta kohasta nappi ;D

Aamulla lähin siin 10 aikaa bussilla Helsinkii päin.



Bussilla suuntasin eka Valtteri-kirppikselle ja löysin sieltä itelle takin ja paidan. Takista en sit loppujen lopuks tykännykkää, mut onneks se ei maksanu ku 3e. Ja tosiaa löysin ihanan sellasen beessin paidan hintaan 50 senttiä :P

Toi paita siis 50 senttiä. (Ah, rakastuin aiva noihi Monkin sovituskoppeihin!;))

Tää paita tarttu mukaan Monkista, 10e

Tälläsest haalarist unelmoin, mut onneks en ostanu koska ku tulin kotiin, Marjo sano et se oli tilannu tollasen harmaan ylimääräsen, ja et saisin sen!!! :)

Tota paitaa HIMOITSEN, mut siit ei ollu kokoo ku 36 ;(

Marjo lahjotti mulle viel kans kaks sellasta ihanaa kukkakuosista t-paitaa, koska ne oli kuulemma liian nuorekkaita sille :D Kerran se niitä oli tosiaaa käyttäny ja ne oli huippuihanii!

Nyt voisin alkaa kattelee vaaliseurantaa, mikä pitäs palauttaa Tiistaiksi kouluun... Mitähän siitäki viel tulee, saan varmaa jonku nelosen..... :D Mut yritänpähän ainaki!

Nauttikaahan loppulomasta! <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi<3 aivan ihania kuvia ja toi haalari tai toi on niin ihana :)