torstai 30. kesäkuuta 2011

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/bansku

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Sorry!

En oo ehtiny postaileen, ku oon vaa lukenu aivan mahtavaa kirjaa!


Pankkivirkailija Mia Eriksson rakastuu tummasilmäiseen maahanmuuttajamieheen, kihlautuu ja saa tyttären. Vähitellen miehen väkivaltainen mustasukkaisuus paljastuu Mialle ja pian kihlaus purkautuu. Helvetti pääsee valloileen, kun Mia avioituu ruotsalaisen miehen kanssa: entinen sulhanen ystävineen vainoaa ja uhkaa jatkuvasti perheen henkeä. Viranomaiset ovat voimattomia, ja Mian perheineen on paettava maan alle.







Tää kirja on kaikenlisäks totta.

 Postailen taas ku kerkeän!

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Toscanan auringon alla

Meinaan tänää illalla katsoo viel otsikkoon viittaavan leffan:



Mä siis lähden huomenna Italiaan, Toscanaan (ja sen auringon alle!). Ens viikoks on sinne luvattu täyttä aurinkoo ja +28 :)) Joten kyllä tarkeneee värjötellä!

Noi ympyröidyt päivät oon siis Italias :;) Sunnuntai on ainoo päivä millo näyttäs vähä sadetta, mut mitä nyt pikkuvikoi vaa ;)




Toscana on siis tosi paljo tommosta vehreetä vuoristoaluetta. Vähä erilaista aluetta mihin mä oon lomakohteissa yleensä tottunu käymää, siks se on musta tosi jees!

Käydää varmaanki kans lähikaupungis Firenzes kattelee vähä ostosmahollisuuksia ;)

Kuitenki siin kylän vieressä, mis me asutaan on sellanen tosi VALTAVA outlet, mis myydää kaikkia esim Guessin ja Tommy Hilfigerin tuotteita. Saa nähä tarttuuko sieltä mitää mukaa!

Yhteishaun tuloksist sen verran et pääsin Etu-töölön lukioon! Wihiiii :D Kuitenki lopputulema on se et ainaki toistaseks meen viel Raahen lukioon. Luokka on todennäköisesti 1D tai 1E :)

Nyt blogi siis tauolla viikon, palaillaa sen jälkee ku palaan Italiasta big postauksel, koska otan Italias tottakai tosi paljo kuvia! ;D Sillo siis kaikkee kivaa tiedossa.
Heipsansaa kaikki rakkaat lukijat! <3 Viettäkää ihanaa kesälomaa ja HUIPPU juhannus!

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

day by day

Tänäää oli hasssu day! Koska kävin kaks kertaa leffas xD Eka kävin kattoo Black swan, mikä oli aivan mahtava leffa! :D Oikeesti käykää kattoo. Sellanen syvällinen ja hurja :DD Sit kävin kattoo Aten kaa Kauhea kankkunen 2, joka oli just sellanen perus hyvän mielen leffa =) Tykkäsin ite ja oli must parempi ku se ykkönen.

Eilen oli mun veljen yo-juhlat tääl Eteläs. Ruoka oli jooo hyvää <3

 Mä ja mun pikkuserkku Emma, joka tulee kans sinne Italiaan meidä kans :))


Tää Black swan kerto sellasest balleriinast, joka sai pääroolin esityksessä Joutsenlampi. Sit siinä kilpailu ja paineet kasaantuu niin suuriksi, et sen mieli alkaa pikkuhiljaa pettää ja lopussa se sekoo ihan totaalisesti.. Oikeesti tosi paljo puistatuksia aiheutti ja varmaa siel leffas mun vieressäistuvat oli ihmeissää ku kokoaika hätkähtelin siin penkis ja pidin silmii kii... :D Toi oli jotenki nii karmiva mut samal niin loistava!

Kauhea kankkunen 2 oli ihan hyvä kans. Se toisti aika lailla sitä ekaa osaa nii juonellisesti ku vitseiltäänki. Kuitenki jotenki tää oli must parempi :D Ja varsinki oli ihana ku ne oli Thaimaas ;D Parasta täs leffas oli varmaa noi vitsit, mille oikeesti välillä sai nauraa iha antaumuksel.

Jooooo,eipä tälläkertaa muuta. Lauantaina ITALIAAN, mis kuulemma ens viikoks luvattu +30 molemmin puolin ;)

lauantai 11. kesäkuuta 2011

diipadaapaduu...

Aah, ihanat helteet vaa jatkuu! Harmi vaa näyttäis ainaki forecan mukaa viilenevän Maanantaina ;(


Toissapäivänä saavuin siis Etelän lämpöön isille Sipooseen ;D Vaikka kerranki voi sanoo ettei Pohjoisen Raahenkaa lämpötilois ollu mitää valittamista! Väriäki on tullu jo pintaan ku oon viikon maannu auringos :)

Lähin siis Perjantai-aamuna Aken kaa junalla Helsinkiä kohti. Akke tuli junalla siihe Hämeenlinnaan ja oli ihana taas nähä Akkea TOSI pitkästä aikaa ja jutella kaikkee henkevii maan ja taivaan väliltä! :D Oikeesti puhuttiin kaikesta ihmissuhteista politiikkaan! xD









ÖöÖÖ joooo xD

Sit tänää me mentii käymää mökillä :P Tykkään meidä mökistä tosi paljo ja varsinki sillo ku mun serkku Anni on siel ;D Aina kalastetaan ja SEIKKAILLAAN yhes siel kaikis metsis jne :P Ehehehehehe













 Mun fisu!!! <3



Hahah, tänää jopa heitin mun talviturkin ;D Ja kalastin ton yhen ahvenen (<3) ja pari silakkaa xD

Mä ja Anni ollaan kehitelty joskus meidän oma kalastuslaulu:

"Ahvenet, tatuoituna koukkuun. Tahdoit vapauteen, mutta koukkuuni jäät.
Uit koukkuun, tiesin sen kosketin vain sun eväääs!!!!!!!!!! Uinti viimeinen
meidän kahden on tää...."

Aika dramaattinen..... Me ollaan selvästi tulevii sanottajii ;)

Huomenna sit ois suunnitelmissa EHKÄ mennä sellasee kesäkonserttii tonne Suvilahteen. Kuka haluis lähtee mun kaa???? :D

torstai 9. kesäkuuta 2011

Heipparallaaa ihmiset!

Edellisestä postauksesta vastasi Alina :D Se tunkeutu mun koneelle ja bloggeriin ja päätti tehdä postauksen.

Kesä on siis lähteny aivan mahtavasti käyntiin. On ollu NIIN lämmin ja ihana ku on voinu vaa kavereiden kans aamusta asti ottaa aurinkoo ja mennä rannalle. Tää se on oikee kesä. Ja ihanaa vieläpä ku raahelaiset on liikkeellä. Rannalla on porukkaa enemmän ku oon ikinä siellä nähny. Viimesestä kunnollisesta postauksesta onki jo aikaa, ku oon vaa ollu ulkona ja sain kuvatki vasta tänää Maijulta.













Illatki on menny tyttöjen kans sopivasti jossain ulkosalla ja onpa ihanaa ku viel tosi myöhään illallaki tarkenee pelkällä topilla ja shortseilla.

Huomenna lähenki sit isille Helsinkii päin (tarkalleeeen Sipooseen). Oon siellä sit johonki Kesäkuun iha loppuun, joten Raahessa tavataan vasta Pekanpäivien aikaa! :( Mut kiva sillee, koska 18pv lähen nautiskeleen Italian auringosta :)

Mukavaa viikonloppua kaikille <3
PS! Voin melkeenpä luvata et isillä postailen hieman useemmin, koska aikaa on huomattavasti enemmän ;D