keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

day by day

Tänäää oli hasssu day! Koska kävin kaks kertaa leffas xD Eka kävin kattoo Black swan, mikä oli aivan mahtava leffa! :D Oikeesti käykää kattoo. Sellanen syvällinen ja hurja :DD Sit kävin kattoo Aten kaa Kauhea kankkunen 2, joka oli just sellanen perus hyvän mielen leffa =) Tykkäsin ite ja oli must parempi ku se ykkönen.

Eilen oli mun veljen yo-juhlat tääl Eteläs. Ruoka oli jooo hyvää <3

 Mä ja mun pikkuserkku Emma, joka tulee kans sinne Italiaan meidä kans :))


Tää Black swan kerto sellasest balleriinast, joka sai pääroolin esityksessä Joutsenlampi. Sit siinä kilpailu ja paineet kasaantuu niin suuriksi, et sen mieli alkaa pikkuhiljaa pettää ja lopussa se sekoo ihan totaalisesti.. Oikeesti tosi paljo puistatuksia aiheutti ja varmaa siel leffas mun vieressäistuvat oli ihmeissää ku kokoaika hätkähtelin siin penkis ja pidin silmii kii... :D Toi oli jotenki nii karmiva mut samal niin loistava!

Kauhea kankkunen 2 oli ihan hyvä kans. Se toisti aika lailla sitä ekaa osaa nii juonellisesti ku vitseiltäänki. Kuitenki jotenki tää oli must parempi :D Ja varsinki oli ihana ku ne oli Thaimaas ;D Parasta täs leffas oli varmaa noi vitsit, mille oikeesti välillä sai nauraa iha antaumuksel.

Jooooo,eipä tälläkertaa muuta. Lauantaina ITALIAAN, mis kuulemma ens viikoks luvattu +30 molemmin puolin ;)

Ei kommentteja: